Известие

Collapse
No announcement yet.

АБС-ТКС проблеми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АБС-ТКС проблеми

Здравеите колеги!Преди няколко дни ми светнаха лампите на АБСа и ТКСа и естествено тези системи спряха и да работят.Замерих датчиците на предните колелета ,но мисля че не е от тях проблема.Въпроса ми е къде се намират буксите на задните колела за да замеря и тях.Под задната седалка ги няма,както на повечето коли.Някакви идеи,че не ми се търси насляпо в тоя студ.....?Или какъв може да е пробема ми?
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
    Здравеите колеги!Преди няколко дни ми светнаха лампите на АБСа и ТКСа и естествено тези системи спряха и да работят.Замерих датчиците на предните колелета ,но мисля че не е от тях проблема.Въпроса ми е къде се намират буксите на задните колела за да замеря и тях.Под задната седалка ги няма,както на повечето коли.Някакви идеи,че не ми се търси насляпо в тоя студ.....?Или какъв може да е пробема ми?
    Отляво и отдясно в багажника където са ти вратичката и чейнджъра - бъркаш на дълбоко и стигаш до тях
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Благодаря ти се точния отговор БОБО!
      5 Ланчии зад гърба си!

Comment

сори за офф-топика , но как всъщност изглежда лампата за тракшън контрола и как да разбера дали колата ми има такава екстра
        Last edited by purko; d.m.y г., 02:01.
        Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

Comment

До скоростния лост,трябва да имаш бутон TCS.От там се изключва системата принудително.
          5 Ланчии зад гърба си!

Comment

мхмм значи щом нямам такъв бутон, нямам и такава система
            Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

Comment

Working...
            X